• slider1 Γύρη λουλουδιών
  • slider2 Σπόροι μυκήτων
  • slider3 Διενέργεια δερματικών αλλεργικών test σε παιδί
  • slider4 Μικρόβια σε εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου

Βιογραφικό

Ο Ιατρός, Αλέξιος Βαρδουνιώτης, γεννήθηκε στο Chicago των Ηνωμένων Πολιτειών το 1972 και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τριπόλεως το 1990.

Στην συνέχεια αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1999 και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου το 2009.

Tο 2010 έκανε Fellowship στο Academic Medical Center (AMC) University of Amsterdam, στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική με εξειδίκευση στην ΩΡΛ – Αλλεργία υπό την επίβλεψη των Prof. Dr. W.J. Fokkens και Dr. Ingrid Terreehorst.

Στο διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου 2013 έκανε Clinical Attachment στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Maidstone and Tunbridge Wells NHS Trust, στην Αγγλία. Ακολούθως, στο διάστημα Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2013 εργάσθηκε ως Locum Specialist Registrar στο Lincoln County Hospital στην Αγγλία.

Στο διάστημα Ιουνίου-Αυγούστου 2014 και Οκτωβρίου –Νοεμβρίου 2014 εργάσθηκε ως Locum Specialist Registrar στο Queen Elizabeth Hospital, King’s Lynn στην Αγγλία.

Στο διάστημα Αυγούστου – Οκτωβρίου 2015 εργάσθηκε ως Locum Specialist Registrar στα Medway Maritime Hospital, Darent Valley Hospital και Gravesham Community Hospital στο Kent, στην Αγγλία.

Ολοκλήρωσε, το 2015, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με την απόκτηση Master of Science στην «Ρινολογία- Ρινοχειρουργική» από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης.

Στο διάστημα Ιουλίου - Σεπτεμβρίου 2016 εργάσθηκε ως Locum Consultant στα Eastleigh Health Center - Eastleigh, St Paul's Surgery - Winchester και St Mary's Surgery - Andover, στην Αγγλία.

Καθόλη την διάρκεια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσής του έχει συμμετοχή σε μεγάλο αριθμό διεθνών σεμιναρίων και συνεδρίων όπως επίσης και διεθνών δημοσιεύσεων.

Ο Ιατρός έχει εξειδικευθεί στην ΩΡΛ αλλεργία του ανώτερου αναπνευστικού -αλλεργική ρινίτιδα, εκκριτική ωτίτιδα, χρόνια ιγμορίτιδα- και την διερεύνηση-αντιμετώπιση της αναπνευστικής αλλεργίας σε παιδιά και ενήλικες.

Από το 2010 είναι Ιδιώτης Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης των κλινικών:  "Αθηναϊκή Mediclinic Γενική Κλινική", "Ευρωκλινική Αθηνών" και "Ευρωκλινική Παίδων" και "ΩΡΛ Χειρουργική Κλινική Αθηνών" στις οποίες και πραγματοποιεί πληθώρα από το σύνολο των Ωτορινολαρυγγολογικών επεμβάσεων, με εξειδίκευση στις Παιδο-Ωτορινολαρυγγολογικές επεμβάσεις και τις επεμβάσεις της ρινός.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 γιούς.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
AthinaikiΔέχεται ασθενείς στην Αθηναϊκή Mediclinic (Δορυλαίου 24, Πλατεία Μαβίλη) μετά από συνεννόηση - ραντεβού.
Σάββατο 10:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΩΡΛ-ΑΛΛΕΡΓΙΑAthinaiki